SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ertürk; 1 Mayısı kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

Ertürk; 1 Mayısı kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 01.05.2020 - 12:40

Ertürk; 1 Mayısı kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk; Emekçilerin alınteri ve kanları ile vermiş oldukları mücadelenin simgesel bir tarihi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gibi meydanlarda büyük çoşkularla kutlanılan bu günü koronavirüs gerekçesiyle kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

1 Mayıs’ta yükselen sesin, ülkemizde tüm çalışanlara daha iyi çalışma koşullarının sağlanacağı, taşeron sisteminin tamamen ortadan kaldırılacağı, herkesin insan onuruna yaraşır bir şekilde çalışarak emeğinin karşılığını alacağı, iş kazalarının yaşanmayacağı bir dönemin başlamasına vesile olması en büyük dileğimizdir.

işçi ve emekçilerimizin hak mücadeleleri, her türlü siyasi çekişmenin ve polemiğin üzerindedir. Siyasi görüşü ve ideolojisi ne olursa olsun, işçi ve emekçilerin ortak bir amaçta uzlaşması ve birlikte mücadele etmeleri kaçınılmazdır.

“Ne ezen, ne ezilen insanca hakça bir düzen” kurana kadar emekçilerimiz ile omuz omuza haksızlıklara, adaletsizliklere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm dünya emekçilerinin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyor, emeğin karşılığının alındığı, çocuk işçiliğinin son bulduğu, adil ve yasaksız bir dünya dileğiyle, 1977 yılında Taksim’e çıkan emek ve özgürlük mücadelesinin öncülerini şükranla anıyoruz.

Barış, özgürlük, demokrasi için, savaşsız bir dünyada sömürüsüz, insan onuruna yakışır bir iş ve yaşam için hep birlikte yeniden alanlarda buluşacağız. 1 Mayıs Kutlu olsun!

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021