SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğitim » En Başarılı Tezler Ödüllendirildi

En Başarılı Tezler Ödüllendirildi

A - +

Eğitim - 11.11.2021 - 9:21

En Başarılı Tezler Ödüllendirildi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, akademik çalışmaların gerek öğrenciler gerekse akademisyenler için farklı niteliklerde teşvik edildiğini ve desteklendiğini söyledi.

 

Salgın koşulları nedeniyle bir süredir ertelenen Fen Bilimleri Enstitüsü En Başarılı Tez Ödülleri töreni, Senato Toplantısı öncesinde gerçekleştirildi. Bu törenlerin hem akademik çalışmaların teşvik edilmesi hem motivasyon hem de geleneği olan etkinlikler oluşturma gayretlerinin bir yansıması olduğunu dile getiren Rektör Şahin, benzeri faaliyetlerin öğrenciler ve akademisyenler özelinde, farklı niteliklerde süreceğini belirtti. Düzenlenen törende Rektör Şahin, 2018-2019 ve 2020 yıllarında Temel Bilimler ve Mühendislik Bilimleri alanlarında en başarılı yüksek lisans ve doktora tezlerinin sahiplerine ve danışmanlarına belge ve hediyelerini takdim etti. Temel Bilimler Yüksek Lisans kategorisinde Doç. Dr. Hasan Özcan ve öğrencisi Esra Koca (2018), Prof. Dr. Engin Deligöz ve öğrencisi Mehmet Abdurrahman Korkmaz (2019) ile Prof. Dr. Fatih Algı ve öğrencisi Ali Susam (2020) ödüle layık görüldü. Aynı alanın Doktora kategorisinde ödül alanlar ise Doç. Dr. Emine Öksüzoğlu ve öğrencisi Gül Kozalak (2019) ile Prof. Dr. Berkant Kaya ve öğrencisi Sema Akay (2020) oldu. Mühendislik Bilimleri Yüksek Lisans kategorisinde ödüller Prof. Dr. Mustafa Işık ve öğrencisi Alper Solmaz (2018) ile Dr. Öğretim Üyesi İsmail Şimşek ve öğrencisi Önder Kahraman’a (2019); Doktorada ise Prof. Dr. Mehmet Sarı ve öğrencisi Mert Mutlu (2019) ile Prof. Dr. Ünal Akdağ ve öğrencisi Selma Akçay’a (2020) takdim edildi.

 

ASÜ Rektörü Şahin’in ödüle layık görülen isimleri tebrik etmesinin ardından Senato Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021