Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Emniyette atama: Siirt’in yeni müdürü Özdemir oldu

Emniyette atama: Siirt’in yeni müdürü Özdemir oldu

A - +

Yerel Haberler - 01.05.2026 - 0:00

Emniyette atama: Siirt’in yeni müdürü Özdemir oldu

SİİRT – BHA 

Bu çerçevede, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevine, Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Özdemir atandı.

1972 yılında Konya’da dünyaya gelen Özdemir, Polis Koleji ve Polis Akademisi mezunu. Meslek hayatı boyunca Ankara, Artvin, Konya ve Malatya’da çeşitli görevlerde bulunan Özdemir, 2022 yılı kararnamesiyle Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Görev yaptığı illerde asayiş ve güvenlik alanında önemli sorumluluklar üstlenen Özdemir, idari ve operasyonel birimlerde edindiği tecrübeyle dikkat çekti. Kariyeri boyunca birçok başarılı operasyona imza atan Özdemir, aynı zamanda teşkilatın denetim mekanizmalarında da aktif rol aldı. 1. sınıf emniyet müdürlüğüne yükseldikten sonra Polis Başmüfettişi olarak kritik görevler üstlendi.

Eğitim alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Özdemir, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde müdür yardımcılığıyla başladığı eğitimcilik görevini Sivas POMEM Müdürlüğü ile sürdürdü. Bu süreçte çok sayıda polis adayının yetişmesine katkı sağladı. Disiplinli ve çağdaş eğitim anlayışıyla tanınan Özdemir, teşkilatın insan kaynağı kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarıyla biliniyor.

Mehmet Özdemir’in Pazartesi günü yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

 

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021