SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Emniyet Müdürü Galatsaraylı Taraftarlara Üçlü Çektirdi

Emniyet Müdürü Galatsaraylı Taraftarlara Üçlü Çektirdi

A - +

Aksaray Haberleri - 25.05.2015 - 13:55

Emniyet Müdürü Galatsaraylı Taraftarlara Üçlü Çektirdi

Galatasaray-Beşiktaş maçının bitimi ile sokaklara dökülen cimbom taraftarları “En büyük cim bom bom başka büyük yok” sloganları ile Aksaray’ın her yerini inlettiler.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 33. hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena’da oynanan dev derbide Galatasaray sahasında Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti.

Galatasaray’ın Şampiyonluğa bir adım kala elde ettiği bu galibiyet, tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da coşkulu kutlamalara neden oldu.

Maçın bitimi ile sokaklara dökülen cimbom taraftarları “En büyük cim bom bom başka büyük yok” sloganları ile Aksaray’ın her yerini inlettiler.

Kent meydanında toplanan ve çok coşkulu bir şekilde Beşiktaş galibiyetini kutlayan cimbomlulara Aksaray Çevik Kuvvet Müdürü olan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Muhsin Erdoğan’da eşlik etti.

Taraftarların içine giren Emniyet Müdürü Erdoğan “Arkadaşlar Lütfen eğlenceyi tadında bırakalım ve dağılalım.” dedi Bunun üzerine sarı kırmızılı taraftarlar “Müdürüm üçlü çektir dağılalım” deyince Taraftarların isteğini kırmayan Müdür Erdoğan, cimbomlu taraftarlara üçlü çektirdi.

Galatasaraylı taraftarlar Muhsin Müdürümüz bize bir ağabey gibi davrandı ve bizimle birlikte tezahürat yaparak sevincimizi paylaştı. Emniyetin bu yaklaşımını bizler de takdirle karşılıyoruz.” diyerek Muhsin Erdoğan’a teşekkür ettiler ve söz verdikleri gibi sessizce

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021