SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Emeklilerimize Bayram İkramiyeleri 7-11 Nisan’da Ödenecek

Emeklilerimize Bayram İkramiyeleri 7-11 Nisan’da Ödenecek

A - +

Aksaray Haberleri - 31.03.2020 - 10:07

Emeklilerimize Bayram İkramiyeleri 7-11 Nisan’da Ödenecek

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7- 11 Nisan tarihlerinde hesaplarına yatırılacağını bildirdi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan süreçte, devletin tüm imkânlarını vatandaşları için seferber ettiğini, vatandaşını bir an olsun yalnız bırakmadığını kaydetti.

AK Parti’nin 18 yıldır, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen anlayışla Türkiye’yi yönettiğini, alınan tüm tedbirlerin ve yapılan tüm çalışmaların da vatandaşların kaliteli yaşamasına yönelik olduğunu anlatan Başkan Altınsoy, “Bu süreçte daha uzun yıllar başımızda kalmaları, tecrübelerini bizlere aktarmaları için 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın evlerinde kalmalarının kendi sağlıkları açısından daha önemli olduğuna karar verildi” dedi.

Yaşlı insanların bir milletin hafızası, bir nevi bilgi bankası olduğunu ifade eden Altınsoy, 65 yaş ve üstü vatandaşların bu süreci sağlıklı şekilde atlatmaları için de devletin tüm kolaylıkları sağladığını vurguladı.

Altınsoy, “Bu kapsamda emeklilerimize Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7-11 Nisan günlerinde ödenecek, yine emeklilerin maaş promosyon ödemelerinin, şubelere gitmelerine gerek kalmadan, doğrudan hesaplarına yatırılacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bu kötü günlerin en az zararla atlatılacağından hiçbir vatandaşımız şüphe duymasın. Milletin partisi AK Parti, 18 yılda Türkiye’nin sağlık altyapısını da teknolojik alt yapısını da en sağlam temellere oturttu. Şehir hastaneleri, 5G teknolojisi gibi yatırımlar, AK Parti’nin geleceğe yönelik yatırımlarıdır. Bunlara karşı çıkanlar ne bugünü ne de geleceği planlayamaz ancak ve ancak geçmişte hiçbir katkıları olmayan bazı kazanımlarla avunurlar” dedi.

Türkiye’deki teknoloji altyapısının insanların evlerinden çıkmadan tüm işlemlerini yapmalarına imkân sağlar hale geldiğini söyleyen Altınsoy, “Emekli maaşımı evde almak istiyorum diyen emekliler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Maaş promosyonu dönemi olduğu için de banka değişikliği başvuruları e-devlet’ten yapabilirler” diye konuştu

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021