23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu

Sıtkı TAŞEL / ELAZIĞ – BHA
Elazığ’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 1-31 Ekim 2026 tarihleri arasında gerçekleştirdiği asayiş, güvenlik ve trafik uygulamalarının sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı.
Elazığ Valiliği tarafından açıklanan aylık asayiş bültenine göre, kent genelinde meydana gelen 1.090 olayda 894 kişi yakalandı. Bu kişilerden 68’i tutuklanırken, kayıp olarak aranan 56 kişi bulundu. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 1.190 kişi yakalanırken, bunlardan 129’u tutuklandı.
Asayiş uygulamaları kapsamında 188 bin 299 kişi ve 104 bin 683 araç kontrol edildi. Gerçekleştirilen operasyon ve çalışmalarda 31 tabanca, 39 tüfek, 469 fişek ve 290 kesici-delici alet ele geçirildi.
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında ise çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde, 1.262 kök kenevir, 14 adet kenevir tohumu ve 17 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ayrıca çalıntı olduğu belirlenen 12 motosiklet bulundu.
Kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 26 bin 620 doldurulmuş makaron, 124 adet emtia, 892 kilogram kıyılmış tütün, 120 paket sigara, 13 adet sigara dolum makinesi ve çok sayıda muhtelif sigara malzemesi ele geçirildi. Çalışmalarda ayrıca 40 litre kaçak akaryakıt ve çeşitli kaçak ürünlere de el konuldu.
Trafik denetimlerinde ise ekim ayı boyunca 161 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 230 kişi yaralanırken, 5 kişi hayatını kaybetti.
Ekipler tarafından kontrol edilen 106 bin 470 araçtan 8 bin 857’sine cezai işlem uygulanırken, 737 araç trafikten men edildi.
Elazığ Valiliği, emniyet ve jandarma ekiplerinin kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele ile trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
04 Kasım 2026 Sivas’ta bir ilk GES’li Semt Pazarının temeli atıldı
04 Kasım 2026 Kırıkkale FK’da Christopher Jakob Aydemir fırtınası!
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
