
BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN – BHA
Bir proje olarak başlayan Okuyan Artvin, bugün yalnızca bir okuma etkinliği değil; öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve tüm kitapseverleri aynı hedef etrafında buluşturan güçlü bir eğitim markası olmuştur.
Öğrencilere erken yaşlardan itibaren okuma sevgisi kazandırmak, Türkçe’yi doğru ve etkili kullanma becerilerini geliştirmek, düşünme, yorumlama ve problem çözme yetkinliklerini desteklemek amacıyla başlatılan Okuyan Artvin Projesi; yıllar içerisinde binlerce öğrencinin hayatına dokunmuş, il genelinde düzenlenen okuma etkinlikleri, yazar buluşmaları, kitap şenlikleri ve kültürel faaliyetlerle geniş bir etki alanı oluşturdu.
Bu yolculuğun en önemli duraklarından biri olan Okuyan Artvin Kitap Kafe ise üç yıldır şehir merkezinde öğrencilere, öğretmenlere ve tüm kitapseverlere hizmet vermektedir. Zengin kitap koleksiyonu, ders çalışma alanları, sosyal öğrenme ortamları, söyleşiler, atölyeler ve kültürel etkinlikleriyle Kitap Kafe; okuma kültürünün geliştiği, fikirlerin paylaşıldığı ve hayallerin büyüdüğü özel bir mekâna dönüştü.
Okuyan Artvin marka tescil belgesinin Ar-Ge personeli tarafından İl Müdürü Fahri Acar’a teslimi sırasında, İl Müdürü Acar “Bugün alınan marka tescili yalnızca bir ismin korunması değil; yıllardır emekle büyütülen bir eğitim vizyonunun, bir kültür etkinliğinin ve ortak bir idealin tescillenmesidir. Artvin’de kitapla başlayan bu yolculuk, artık tescilli bir marka olarak geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyecektir. Okuyan Artvin; okuyan, düşünen, üreten ve geleceği inşa eden nesiller yetiştirme idealinin adıdır. Okuyan Artvin projemizi yıllardır büyük bir emekle yürüten Ar-Ge personelimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Eğitimde marka şehri Artvin’de yeni özgün çalışmalarımız ve marka yolculuğumuz devam edecektir” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
18 Haziran 2026 Eğitim’de marka şehir Artvin
18 Haziran 2026 ATO Lojistik Sektörü’nü Rotterdam’a taşıdı
18 Haziran 2026 Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u kabul etti
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Bakan Çiftçi, yüzde 83’ü toplanan sokak hayvanları için tarih verdi!
0:00 Başkent Akşamları “Çayyolu Yaz Sahnesi” ile şenleniyor
0:00 AJet “En Mutlu İş Yerleri” listesinde
0:00 Konut piyasasında mayıs durgunluğu: Satışlar yüzde 31 geriledi
0:00 İtalyan Fotoğrafçı Claudio Calosi Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği’nde ağırlandı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
