SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » DSYB’den Üreticilere Ucuz ve Kaliteli Yem Anlaşması

DSYB’den Üreticilere Ucuz ve Kaliteli Yem Anlaşması

A - +

Aksaray Haberleri - 15.04.2015 - 12:16

DSYB’den Üreticilere Ucuz ve Kaliteli Yem Anlaşması

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB), üreticilerin kaliteli ve uygun fiyata yem alabilmesi için yeni bir anlaşmaya daha imza attı.
Gerçekleştirilen protokol imza töreninde DSYB Başkanı Bekir Kayan ve yem fabrikası sahibi Hamza Tüzün sözleşmeleri imzaladı.
İmza töreninin ardından bir konuşma yapan Birlik Başkanı Bekir Kayan, DSYB olarak üreticilerin kazanç sağlaması ve kaliteli yem alabilmesi için yem fabrikası ile anlaşma yaptıklarını belirterek, “DSYB olarak yaptığımız birçok anlaşma kapsamında bugün yerli bir firmamızla daha anlaşma yaptık. Buradaki amacımız hem üreticilerimizin kazanması, hem de kaliteli yeme ulaşmasıdır. Üreticilerimize şimdiden hayırlı olsun. Daha önceki yaptığımız yem sözleşmelerimiz de var ve onlar da devam ediyor. Üyelerimizin isteği doğrultusunda biz herkesle anlaşmaya hazırız. Yeter ki üreticimiz kazansın. Amacımız üreticilerimizi büyütmektir” dedi.
Firma sahibi Hamza Tüzün ise en kaliteli yemleri en ucuz şekilde üreticilere ulaştıracaklarını söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021