SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Doğal Gazda Bahar Kampanyası Başladı

Doğal Gazda Bahar Kampanyası Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 17:41

Doğal Gazda Bahar Kampanyası Başladı

Aksaray’da doğal gaz dağıtımı yapan Enerya, yeni abone olacak vatandaşlar için abonelikte 6 taksit, güvence bedelinde 3 taksit kampanyası başlattı. Kampanyadan 15 Nisan-15 Haziran 2015 tarihleri arasında abone olan tüm Aksaraylılar yararlanabilecek.
Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, 10 yıldır Aksaray’da doğal gaz dağıtımı yaptıklarını belirterek, “Sağladığı konfor ve ekonomi nedeniyle önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı yaygınlaştırmak için her yıl kampanyalar yapmaya devam ediyoruz. 6+3 taksit kampanyamız ile 15 Haziran tarihine kadar doğal gaz abonesi olan Aksaraylılar, abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler” dedi.
Türkiye çapında yılsonuna kadar 900 binden fazla aboneye ulaşmayı hedefleyen Enerya, cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanya ile yatırım planlarını eşzamanlı gerçekleştiriyor. Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, Aksaray’da bu yıl kapsamlı yatırım programlarına devam edeceklerini dile getirerek, “Aksaray’da 10 yılda yaklaşık 38 milyon TL yatırımla 530 kilometreyi aşan alt yapı yatırımı yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırımla birlikte 2014 sonu itibari ile 61 bin 500 olan abone sayımızı 2015 sonu itibari ile 65 bin kişiye ulaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Kampanya koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021