SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

A - +

Ana Manşet - 29.03.2024 - 11:26

Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da görev yapan öğretmen ve okul yöneticileriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

İftar saatinden önce programa katılarak öğretmenleri masalarında ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eğitimcilerin Ramazan ayını tebrik etti. Belediye Başkanı Dinçer’e Eğitim Bir-sen Başkanı Murat Görmez de eşlik etti.

Gala Deluxe düğün salonunda gerçekleşen programda öğretmenlerin sevgi, şevkat ve sabır ustaları olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, iftar programında yaptığı konuşmada öğretmenlerin kutsal bir mesleği icra ettiği söyledi.

Bayrak törenleri vesilesi ile öğretmen ve öğrencilerle sürekli bir araya geldiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Dinçer, eğitim konusunda her projeye destek vermeye hazır olduğunu beyan etti. Başkan Dinçer konuşmasının devamında: “Program vesilesi tüm öğretmenlerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Davetimize katılan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Öğretmenlik mesleği, sorumluluğun yanında sevgi ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslek. Sizler bu meslekte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. İnsan hayatının her evresinde eğitimin ayrı bir önemi var. Biz bu önemin farkındayız ve sizleri her konuda desteklemeye hazırız.

Ayrıca bizim daha önce düzenlediğimiz bayrak töreni programlarımız vardı. Program vesilesi ile her hafta farklı okullara giderek siz okul yöneticileri ve öğretmenleriyle görüşerek talepleri aldık. Tabi bu süreçte okullarımızın ihtiyaçlarını da elimizden geldiğince karşılamaya çalıştık. Öğrencilerimizle dinledik. Onların zaman zaman istekleri oldu, bu istekleri azami derecede yerine getirdik. Şehrimize hizmet ederken eğitim yuvalarına neler yapabiliriz hep bunun kaygısını yaşadık. Davetimizi kırmayarak bizleri yalnız bırakmayan değerli öğretmenlerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyor; sağlıklı mutlu ve başarı dolu bir Ramazan ayı diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021