SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer, Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Dinçer, Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

A - +

Ana Manşet - 28.02.2024 - 9:13

Dinçer, Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer ile birlikte Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezindeki kursiyerlerle bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen tüm sosyal ve kültür tesisleri gibi Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezi de kadınlar tarafından sevilerek kullanılıyor. Aylık 50 bin kadının faydalandığı kadın Aktivite merkezleri şehrin 4 farklı noktasında kadınların sosyal hayata aktif katılım sağlamaları için hizmet veriyor.

Kadınların meslek edinmeleri, sosyal faaliyetlerin içerisinde yer almaları için imkân tanınan Kadın Aktivite Merkezlerini ziyaret eden Başkan Dinçer orada bulunan Kadınlara görev süreci boyunca yaptıkları tüm projeleri görselleri ile birlikte sunum yaptı.

Başkan Dinçer toplumun her kesiminden vatandaşın ilgi ve ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirdiklerini ifade ettiği toplantıda şu açıklamalarda bulundu; ‘’Aksaray hızla gelişen ve dönüşen bir şehirler arasında yer alıyor. Bizde bu gelişim ve dönüşümü hızlandırmak için birbirinden farklı projeler hayata geçirmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. Toplumun her kesimine yönelik projeler geliştirerek ihtiyaçları karşılıyoruz.

Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezimiz sizlerin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda planlanarak yapılan bir tesis. Bu bölgedeki kadınlarımız şehrimizin diğer noktalarında yer alan Kadın Aktivite Merkezlerini görerek bizlerden talep ettiler. Bizde bu talebi geri çevirmeyerek bu merkezi hayata geçirerek hizmetinize sunduk. Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda projeler yapmaya devam edeceğiz. ‘’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021