SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer, İş Dünyası Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Dinçer, İş Dünyası Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

A - +

Ana Manşet - 05.02.2024 - 20:52

Dinçer, İş Dünyası Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaraylı iş insanları ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Dinçer, klasik belediyecilik çalışmalarının ötesinde işler yaparak Aksaray’ın geleceğine yön vermek istediğini söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İş İnsanı Ahmet Aktaş öncülüğünde Aksaraylı iş insanları ile toplantıda buluştu. Toplantıya Aksaray iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışı doğrultusunda ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonunu açıkladı. Gerçek Belediyeciliğin kentlerde yaşam kalitesini artıran gelecek vizyonunu harmanlayan yeni bir parola olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, yönetim anlayışını iş insanlarını ile paylaştı.

Farklı sektörlerde yatırım yapan iş insanları ile ekonomi, istihdam konularını konuşan Başkan Dinçer, ortak çalışma kültürü ile çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Toplantıda iş insanlarının görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Dinçer, Aksaray’ı marka şehir yapma konusunda iddialı olduklarını vurguladı. Dinçer, Aksaray için her projeye ve yatırıma destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Başkan Dinçer, son olarak toplantıyı organize eden İş İnsanı Ahmet Aktaş ile toplantıya katılan iş dünyası temsilcilerine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021