SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer, Aksaray’lı Kararını Vermiş, İstikrar ve Yeni Projeler İçin Durmak Yok Yola Devam

Dinçer, Aksaray’lı Kararını Vermiş, İstikrar ve Yeni Projeler İçin Durmak Yok Yola Devam

A - +

Ana Manşet - 07.02.2024 - 10:02

Dinçer, Aksaray’lı Kararını Vermiş, İstikrar ve Yeni Projeler İçin Durmak Yok Yola Devam

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyeleri, il genel üyeleri ve parti teşkilat mensupları ile tam kadro sahada seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Göreve başladığı günden bu yana, mesaisinin büyük çoğunluğunu halkın arasında geçiren ve halkın sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çözüm odaklı yaklaşımlarla halkın taleplerini karşılıyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarları, esnaflar, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare içerisinde bulunarak Aksaray’a kazandırdığı ve kazandıracağı hizmetleri anlatan Başkan Dinçer, gittiği her yerde hemşehrilerinin sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Samimiyetle insanları dinleyip sorunları hızla çözüme ulaştıran, genç yaşlı herkesi memnun eden enerjisini Aksaraylılardan aldığını her fırsatta dile getiren Başkan Dinçer, “Hemşehrilerimiz kararını vermiş. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız, istikrar ve yeni projeler için durmak yok yola devam diyorlar” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer açıklamasının devamında; “Aksaray’ın her noktası kalkınsın, hizmetle tanışsın diye mücadelemizi sürdürüyoruz. İnsanlarımızın derdine derman olmak, şehrimizin her köşesini hizmetle buluşturmaya, aşkla, inançla, umutla, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan milletimizin her bir ferdini kucaklamaya kararlıyız.

Göreve geldiğimizde gönül belediyeciliği sözü verdik. Sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Amacımız hep birlikte ortak akılla hareket ederek mutlu bir Aksaray inşa etmek.

Bunun için insan odaklı projeler için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bütün kapıları çalmak, bütün gönüllere girmek, davamızı izah etmek suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Şehirde ihtiyaç duyulan her konuda bilgi sahibi olarak Aksaray’ın sorunlarına hâkim, geleceğe yönelik alt yapı ve üst yapı hizmetleri veren, daha güzel bir çevre düzeni ve modern bir kent görünümü oluşturan, sosyal kültürel ve sanatsal anlamda da tüm ihtiyaçları karşılayan Başkan Dinçer’in 5 yıllık sürede taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanarak zihinlerde ve gönüllerde kalıcı bir yer edindi.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışının karşılığını kendisine gösterilen sevgi gösterileriyle alan Başkan Dinçer, ikinci hizmet döneminde Aksaray’ı daha ileri noktalara taşıyacak hizmetleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021