SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Dinçer, Aksaray’ımıza Modern Bir Kültür ve Sanat Merkezi Yapıyoruz

Dinçer, Aksaray’ımıza Modern Bir Kültür ve Sanat Merkezi Yapıyoruz

A - +

Ana Manşet - 22.03.2024 - 10:42

Dinçer, Aksaray’ımıza Modern Bir Kültür ve Sanat Merkezi Yapıyoruz

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yeni döneminde Aksaray’ı geleceğe taşıyacak projelerine biri de Kültür Sanat Merkezi olacak. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, herkese hitap edecek Kültür Sanat Merkezi içerisinde Nikah Salonlarının yer alacağını ve aynı anda birden fazla nikah işlemlerinin de yapılabileceğini kaydetti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, toplumun kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamak, sanat etkinliklerini düzenlemek ve genel olarak kültürel bir buluşma noktası sağlamak amacıyla Aksaray Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’ni hayata geçirecek.

5 yılda Aksaray’a en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olan ve hizmet etme noktasında gösterdiği hassasiyeti her fırsata dile getiren Belediye Başkanı Dinçer, ikinci döneminde de hizmet kalitesini yükselterek Aksaray’a yeni vizyon projeleri kazandırmaya devam edeceğini açıkladı.

Vizyon projeleri arasında Kültür Sanat Merkezi olduğunun da altını çizen Belediye Başkanı Dinçer, bu merkezin nikah salonu olarak aktif kullanılacağını belirtti. Başkan Dinçer, Kültür Sanat Merkezi içerisinde tiyatro, konser, toplantıların yapılabileceği amfi salon, çok amaçlı salon, fuaye alanı, kültürel ve sanatsal faaliyetler için atölyeler, kütüphane, kafeterya ve kapalı otoparkın yer alacağını bildirdi.

Kültür Sanat Merkezini çağdaş tasarımla modern bir tesis olarak inşa edeceklerini açıklayan Başkan Dinçer, “Yapacağımız Kültür Sanat Merkezi Aksaray’ımızın önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Bu merkezimizde toplantılar, her yaş grubuna farklı olmak üzere kültürel ve sanatsal etkinlikler, sergiler, konserler, tiyatro oyunları, film gösterimleri, konferanslar yapılabilecek. İçerisinde nikah salonlarının yer aldığı ideal bir mekanı olacak.

Aksaray Belediyesi Kültür Sanat Merkezi, mimarisi ile şehrimizi yansıtan ve Aksaray’ımızı geleceğe taşıyan vizyon projelerimiz arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021