SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dev Projede İnceleme

Dev Projede İnceleme

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2017 - 11:42

Dev Projede İnceleme

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök beraberinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvancılık Şube Müdürü Bülent Saklav ile birlikte yapımı tamamlanan bölgenin en büyük ve en modern Aksaray Ticaret Borsası Hayvan Park Yeri ve Canlı Hayvan Borsası’nda incelemede bulundu.

1500 büyükbaş 5800 küçükbaş kapasitesi olduğunu belirten Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Özkök “Tarım ve hayvancılık bölgesi olan Aksaray’ın, günün koşullarına uygun şekilde bir hayvan pazarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik ekonomik katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Özkök “ Üyelerimizin en kaliteli ortamda en kaliteli ürünlerin ticaretini yapmalarını sağlamak bizlerin en önemli görevi arasında yer almaktadır” diyerek “ Bölgenin en iyi en donanımlı ve en kullanışlı hayvan pazarı ve park yerini tamamlamış bulunuyoruz. Yakın zamanda da burada tüccar arkadaşlarımız ticaretlerini gerçekleştirebilecekler ve Türkiye’nin dört bir tarafına hayvan sevk edebilecekler. Böylece Aksaray’ın marka bir şehir olduğunu bir kere daha ispatlamış olacağız. Bu sebeple hayvancılık yapan üyelerimize, tüccarlarımıza iyi hizmet yapabilme gerekçesi ve gayreti ile bu tesisi yaparak onların hizmetine sunmanın mutluluğunu biz Aksaray ticaret borsası meclisi olarak yaşayacağız. Bu gurur bize yetiyor. Önemli olan burada ticari faaliyetin sürmesi bol bereketli kazançlar sağlamasıdır. Yaptığımız tesisin öncelikle Aksaray’ımıza, Hayvan Tüccarlarımıza ve Aksaray Ticaret Borsamıza, Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray’ın tarım ve hayvancılık şehri olduğuna dikkat çeken İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun “İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak Tarım ve Hayvancılık alanında böylesine müstesna ve önemli projelerin her zaman destekçisi olacağız” dedi.

Zabun “Her zaman şehrin bürokratları, Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte Aksaray için çalışmaya devam edeceğiz. Çağın gerekliliğine uygun olan bu tesisi Aksaray’a kazandıran Aksaray Ticaret Borsası yönetimine ve Borsa Başkanı Hamit Özkök’ e teşekkür ederim. Tesisin hayırlı uğurlu olmasını dilerim“ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021