SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Cumhuriyet Mahallesi Yeni Bir Sosyal Donatı Alanına Kavuşturuluyor

Cumhuriyet Mahallesi Yeni Bir Sosyal Donatı Alanına Kavuşturuluyor

A - +

Ana Manşet - 19.01.2023 - 8:06

Cumhuriyet Mahallesi Yeni Bir Sosyal Donatı Alanına Kavuşturuluyor

Aksaray Belediyesi, şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Çocukların kendi mahallelerinde oyun oynaması, yetişkinlerin dinleneceği ve spor yapabileceği çok amaçlı park alanlarının yapımı sürüyor.

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde yeni parkın yapımına başladı. İhtiyaçları karşılayabilecek geniş bir alan üzerinde yapımına başlanılan parkta; çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve yeşil alanlar olacak.

Parkı olmayan mahallenin kalmaması için çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi ekipleri, parkın hayata geçirileceği alanda zemin hazırlıklarına başladı. Parkın kullanışlılığını ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için öncelikle ihtiyaç duyulan zemin hazırlıkları ve alt yapı eksiklikleri gideriliyor. Kaliteli hizmet verme anlayışı ile çalışma yapan Belediye ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde hayata geçirmek istediği parkı da bu anlayış ile inşa ediyor.

Cumhuriyet Mahallesinde park yapımının başladığını gören mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in her zaman olduğu gibi bu taleplerine de kayıtsız kalmadığını belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021