SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Cumhurbaşkanımız yarın Aksaray’da”

“Cumhurbaşkanımız yarın Aksaray’da”

A - +

Aksaray Haberleri - 27.05.2015 - 16:38

“Cumhurbaşkanımız yarın Aksaray’da”

Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın Aksaray’a gelerek, vatandaşlara hitap ederek, 10 Ağustos 2014 tarihinde kendisine destek veren Aksaray’lılara teşekkür edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Aksaray Valiliği ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerde bulunacak.

10 Ağustos 2014 tarihinde ilk defa halkın seçimleri ile seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın ilimize geliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aksaray il genelinde %74’lük oy oranı ile toplam 136 Bin 892 oy ile Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesine destek vermişti. Aksaray’ın verdiği %74’lük destek ise ülke genelinde oy oranı bakımından ilk beş’e girmişti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kendisine yüksek derecede oy oranı ile destek veren illere teşekkür ziyaretinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yarın Aksaray’a gelerek, kendisine destek olan Aksaray’lılara teşekkür edecek.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray programı da şöyle, 17’de Aksaray’da olacak olan Erdoğan, 17.15’de Valiliği ziyaret edecek. 18’de Hükümet meydanında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap edecek. Erdoğan saat 19.15’de de Aksaray Belediyesine bir ziyarette bulunacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021