SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti’dir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti’dir

A - +

Yerel Haberler - 11.08.2026 - 0:00

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti’dir

ANKARA – BHA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri programına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konuşmasında basın özgürlüğü, gazetecilerin sorumlulukları ve Türkiye’nin terörle mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Terörsüz Türkiye için tarihi bir gün”

TBMM Genel Kurulu’nda Terörsüz Türkiye kapsamında kabul edilen düzenlemeye değinen Yılmaz, 467 kabul oyunun önemli bir siyasi mutabakat göstergesi olduğunu belirtti.

Yılmaz, Türkiye’nin terör sorununu çözme konusunda önemli bir fırsat yakaladığını ifade ederek, sürecin provokasyon ve dezenformasyon girişimleriyle sabote edilmemesi gerektiğini söyledi.

“Hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti’dir”

Toplumsal birlik ve ortak paydanın önemine dikkat çeken Yılmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Ortak paydamız milletimizin huzuru ve ülkemizin güçlü, müreffeh geleceğidir. İsimlerimiz farklı olabilir ama hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Halka hizmet ederken Hakk’ın rızasını gözetmek, görevimizi yerine getirirken hukuktan ve hakkaniyetten ayrılmamak hepimizin mesuliyetidir.”

Yılmaz ayrıca gazetecilerin meslek ilkelerine bağlı hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021