SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesi Ziyaretçilerin Akınına Uğruyor

Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesi Ziyaretçilerin Akınına Uğruyor

A - +

Ana Manşet - 19.08.2022 - 7:53

Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesi Ziyaretçilerin Akınına Uğruyor

Aksaray Belediyesi tarafından Park Site AVM içerisinde hizmete sunulan Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesi her yaş grubunda çocukların ilgisini çekiyor. Hafta sonları çeşitli aktivelerin yapıldığı Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesinde kurs eğitimleri devam ediyor.

Çocukların dijital ortamlardan uzak, sosyal ve kişisel beceriler edinmelerini sağlayacak Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesi, Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü 10.00 ila 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Çocuk Aktivite Merkezinde hafta sonları palyaço gösterileri ile çocuklara keyifli ve renkli anlar yaşatılıyor.

Çocukların sosyal ve zihinsel gelişimine katkıda bulunan Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesinde ahşap oyuncak atölyesi, akıl ve zekâ oyunlarının yanı sıra Takı tasarım, robotik kodlama, gitar kursu, keçeden aksesuar yapımı, taş boyama, drama ve resim kursları branşında eğitim veriliyor.

Çocuk Aktive Merkezi içerisinde yer alan oyuncak müzesi çocuklarıyla beraber gelen ailelerin ilgisi çekiyor. Küçük ve büyüklerin birlikte keyifli vakit geçirdiği oyuncak müzesinde geçmiş tarihi yansıtan geleneksel oyuncaklar sergileniyor.

Çocukların sosyalleşmeleri ve el becerisi kazanmasına olanak sağlayan Çocuk Aktivite ve Oyuncak Müzesinde her yaş grubunda çocuklar, serbest oyunları yanında farklı etkinliklere de katılabiliyorlar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021