SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak; ‘Şehrimize el birliğiyle hizmet edeceğiz’

Çıtak; ‘Şehrimize el birliğiyle hizmet edeceğiz’

A - +

Ana Manşet - 08.02.2024 - 18:34

Çıtak; ‘Şehrimize el  birliğiyle hizmet edeceğiz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Aksaray’a hizmet için çıktığı bu yolda sıkılmadık el dokunulmadık gönül bırakmayacaklarını söyleyen Çıtak, beraberinde MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ve parti teşkilat mensuplarıyla birlikte Aksaray Müteahhitler Birliğini ziyaret etti. Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve yönetimiyle bir araya gelen Çıtak, Aksaray’a hizmet noktasında sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi. Aksaray menfaatine olacak her projenin her adımın destekçisi olduğunu vurgulayan Çıtak; “Sivil toplum kuruluşlarımızla, esnafımızla, vatandaşlarımızla el ele vererek, fikir ve önerilere açık talep ve isteklere duyarlı bir anlayışla Aksaray’ımıza hizmet edeceğiz” dedi.

YILLARDIR HASRET DUYDUKLARI YER PROBLEMİNİ EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ

Gün içerisindeki ziyaretlerini perakende mobilya işletmeleriyle devam ettiren Çıtak, esnafların gösterdiği yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Çıtak; “Aksaray’ımızın istihdamına destek olan perakende mobilyacı işletmelerimizi ziyaret ettik. Sorunlarını biliyoruz ve yıllardır hasret duydukları yer problemini el birliği ile çözeceğiz.Misafirperverlikleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim” dedi.

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021