SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak; ‘Her girdiğimiz işletme sıcaklık, her uzattığımız elde samimiyet hissediyoruz’

Çıtak; ‘Her girdiğimiz işletme sıcaklık, her uzattığımız elde samimiyet hissediyoruz’

A - +

Ana Manşet - 28.01.2024 - 13:59

Çıtak; ‘Her girdiğimiz işletme sıcaklık, her  uzattığımız elde samimiyet hissediyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda kent merkezinde Kapalı Çarşı esnaflarıyla ve bölgede alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Çıtak, esnaflara işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Daha sonra Galericiler Sitesi Esnaflarıyla bir araya gelen Çıtak, adeta miting havasında geçen ziyarette, esnafların talep ve isteklerini dinledi.

Aksaray’ın MHP belediyeciliğinde hak ettiği tüm hizmetleri alacağına vurgu yapan Çıtak; “Amacımız Aksaray’da hizmet çıtasını en üst noktalara taşımaktır. Esnafımızla, halkımızla, MHP’nin alanında nitelikli ekipleriyle el ele vererek Aksaray’a hak ettiği hizmetleri kazandıracağız” dedi.

Sahada MHP kadrolarına büyük teveccüh olduğunu aktaran Çıtak: “Gerek şehir merkezinde, gerek sanayide, gerek galericiler sitesinde adaylığım açıklandığı günden beri teşkilatımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde halkımızın büyük teveccühü ile karşılanıyoruz. Her girdiğimiz işletme sıcaklık, her uzattığımız elde samimiyet hissediyoruz. Bizlerde Aksaray’a hizmet yolundaki amaç ve hedeflerimizi samimiyetle anlatıyoruz. Aksaray artık kabuğundan çıkmalı. Biz temas ettiğimiz her vatandaşımıza her esnafımıza Aksaray’ın nasıl bir dönüşüme, potansiyeli artırma noktasında nasıl dokunuşa ihtiyaç duyduğunu anlatıyoruz” dedi.

‘YERELDEN GENELE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İNŞA EDECEĞİZ’

Galericiler sitesinde adeta miting havasına dönüşen ziyarette ülke gündemine ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Çıtak, MHP’nin milletine vermiş olduğu sözü her daim yerine getirdiğini söyledi. Partisinin güçlü Türkiye olgusuna verdiği desteğin de yadsınamaz olduğunu vurgulayan Çıtak; “Yerelden genele güçlü bir Türkiye inşa ediyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’ adıyla Cumhur İttifakı ekseninde başlatmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşümüze katılmak, bölgesinde güçlü bir Türkiye inşa etmek hedeflerimizin gerçekleşmesine omuz vermek, merkezi yönetimle yerel yönetim arasında sarsılmaz köprü inşa etmek isteyen kim varsa gönlümüz onlara açıktır. MHP kadroları yerel siyasette artık söz sahibi olacaktır. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla Aksaray’a hizmet etmek, tüm dünyada güçlü bir yapı oluşturan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu etkinliğine katkı sağlamak için tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021