SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP İlçe başkanı Sökmen oldu

CHP İlçe başkanı Sökmen oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 07.01.2020 - 15:06

CHP İlçe başkanı Sökmen oldu

CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak Pazar günü, Divan Başkanlığını İzmir Milletvekilimiz Sn.Selin Sayek Böke’nin yaptığı, 12.Olağan Merkez İlçe Kongremizde, Esen Uz Sökmen yeni CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı seçilmiştir.

İki yıl birlikte görev yaptığımız, kardeşim, dostum, yoldaşım, yol arkadaşım
Merkez İlçe Başkanımız Sn. Nazife Arslan Küçük ve yönetim kuruluna çalışmalarından, özverilerinden ve verdikleri emekten dolayı yürekten teşekkür ediyorum.

Tek adayla gittiğimiz Merkez İlçe Kongresi sonucunda ilçe başkanı seçilen, Sn.Esen Uz Sökmen ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Partimizi layık olduğu şekilde temsil edeceklerine, daha da büyüteceklerine ve başaracaklarına yürekten inanıyorum. Partimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Ayrıca, Kongremize Divan Başkanlığı yaparak bizleri onurlandıran candan ve mütevazi kişiliği ile gönlümüze taht kuran, gururumuz , İzmir Milletvekilimiz Sn. Selin Sayek Böke’ye, Divan Kurulu üyelerimize, konuşmalarıyla kongremizin çoşkulu ve heyecanlı ve samimi bir atmosferde geçmesine katkı veren Eski İl Başkanlarımız, Doğan Koşar, Ferda Bozkurt ve Ali Rıza Toprak’a, Kadın Kolları Başkanımız Pelin Yıldırım’a, Gençlik Kolları Başkanımız İsmail Karaca’ya, Meral Koşar’a, Hasan Elyiğit’e, Adnan Gökçe’ye, Mehmet Han’a ve İsmail Bitigen’e, vefakar delege ve üyelerimize, misafir ve hemşerilerimize ve emekçi basın mensuplarımıza yürekten teşekür ederim. Kongremiz, şehrimize, milletimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun.

Bizlere terörist, zillet, adi, çöplük diyen ,
Genel Başkanımızı ve kanaat önderlerimizi linçlerle, idam ve hapislerle tehdit eden, birkaç oy fazla almak için milleti bölen, ötekileştiren, ayrıştıran, kutuplaştıran, varlıklıklarımızı, kaynaklarımızı, vergilerimizi çarçur eden , peşkeş çeken, üretmeyen, Atalarımızın biriktirdiklerini satan, torunlarımızı dahi borçlandıran, uçan, yüzen, yazlık-kışlık Saray’larda yaşayan , daha adını dahi bilmediklerimizi, söyleyemediklerimizi yiyip-içen, sıkça aldanan, bizleri sürekli aldatan ,
gençlerimizi işsizliğe ve göçe mahkum eden, uyguladıkları yanlış dış politikalarla ülkemizi mülteci yurduna çeviren, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, değerlerimize, hakaret eden, iktidarda kalmak için yalanı, iftirayı ve fitneyi malzeme olarak kullanan bu anlayıştan kurtulmak için, Tek Adam Rejiminden, saray icazetli yargıdan kurtulmak ve Güçlendirilmiş Parlementer Sistemi yeniden inşa etmek için, demokrasinin, hoşgörünün, uzlaşmanın, hakkın, hukukun ve adaletin hakim olduğu ,herkesin kendisini özgür ve mutlu hissettiği bir ülke için, çalınan gençliğimizi, geleceğimizi ve umudumuzu geri almak için, CHP iktidarı elzemdir, CHP iktidarı şarttır.
Bu şartlarda, bu ülkenin yurttaşları olarak,
siyaset yapmak mecburidir, vatana hizmettir.
Hiç kimsenin bana ne! deme lüksü yoktur.
Ne diyor Nazım Hikmet;
Sen yanmazsam, ben yanmazsam nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa!
Biliyorumki, işimiz zor ve meşakkatlidir.
Yılmadan, usanmadan, birlikte, inanç ve kararlılıkla mücadele ederek bu ülkeyi CHP iktidarına, Milletimizi refaha ve huzura kavuşturmak boynumuzun borcudur.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021