SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Çavdar Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldu

Çavdar Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 15.02.2019 - 10:46

Çavdar Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldu

Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sonucunda gözler adayların netleşmesini bekliyor. İşadamı Abdullah Çavdar, AK Parti’den Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Abdullah Çavdar “Allah Gönlümüze kalbimize göre versin. Tabii AK Parti iktidarında Türkiye’de ne hizmetler yapıldığını sizler çok daha iyi biliyorsunuz. İstikrarın sürmesi, için, Aksaray’ın gelişmesi için Ak Partinin iktidarına ihtiyacımız var. Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu hemşehrilerim’le iç içe geçiyor. Sorunları çok iyi anlıyorum, halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum.” dedi.
Abdullah ÇAVDAR KİMDİR?
1979 yılında Güzelyurt ilçesi Alanyurt köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Ticaret hayatına inşaat müteahhitliği ile başladı. 2004 yılından beri Ak Parti üyesi, Keçiören ilçesine bağlı Bademlik mahallesi Ak Parti mahalle yönetimlerinde bulundu. 2015 yılından itibaren Aksaray’da inşaat müteahhitliği yapmaktadır. Genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplumsal sorunlarla yakından ilgilenmek istiyor. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021