SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Canlı Hayvan Borsası ve Besicilik Alanı İçin İmzalar Atıldı

Canlı Hayvan Borsası ve Besicilik Alanı İçin İmzalar Atıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 02.08.2019 - 9:49

Canlı Hayvan Borsası ve Besicilik Alanı İçin İmzalar Atıldı

Aksaray Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası ve Besicilik Alanı Projesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde imza töreni düzenlendi.

Düzenlenen törenine Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Çevre ve Şehircilik il Müdürü Hüsnü Yıldız, Aksaray Milli Emlak Müdürü Hüseyin Şeker, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Naci Duman, Mahmut Aktürk, Meclis Üyesi Hasan Kurt ve Aksaray’ da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Burada bir açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “ Yine zaferlerle dolu ağustos ayının ilk gününde Aksaray Ticaret Borsası olarak, Aksaray’ımızın tarım ve hayvancılığını şaha kaldıracak bir projeye daha imza atıyoruz. Bu gün değerli Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Hüsnü Yıldız, Milli Emlak Müdürümüz Hüseyin Şeker ve Milli Emlak Müdürlüğü Defterdarlık Uzmanı Savaş Keskin’e ve ekip ruhu ile çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan “ Canlı Hayvan Borsası ve Besicilik Alanı” Aksaray Ticaret Borsamız uhdesine geçmiş bulunmaktadır. Ben son olarak buradan Aksaray Ticaret Borsası Üyelerine, Tarım ve Hayvancılıkta emeğini esirgemeyen kıymetli besici kardeşlerimize, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz taahhüt etmiştik Türkiye’nin kırmızı et ihtiyacının %10’unu karşılayacağız diye. Daha da bu limitin üzerine çıkacağımızı ifade etmek istiyorum. Tekrardan tarım ve hayvancılığımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum dedi.

Canlı Hayvan Borsası Ve Besicilik Alanı için atılan imzalar sonrası tören son buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021