SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » BİRLİK HABER’e Uluslararası Medya Kalite Sertifikası

BİRLİK HABER’e Uluslararası Medya Kalite Sertifikası

A - +

Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 9:37

BİRLİK HABER’e Uluslararası Medya Kalite Sertifikası

Birlik Haber, Uluslararası Medya Kalite Standartları (IMQS) sertifikası alarak yayıncılık kalitesini uluslararası düzeyde tescil ettirdi.

Birlik Haber; internet yayınları, kuruluş ve yönetim yapısı, içerik sağlama ve güncelleme sıklığı, güvenilirlik gibi başlıklar altında değerlendirildikten sonra IMQS sertifikasını alarak yayıncılık kalitesini uluslararası düzeyde tescil ettirmiş oldu.

4-Temmuz-2014 yılında yayın hayatına başlayan Birlik Haber, yayın hayatının ilk gününden beri tarafsız haberciliği ilke edindi. Gazeteciler Birliği üyesi olan Birlik Haber, uzun süredir Aksaray’ın ve bölgenin en çok okunan haber siteleri arasında yer alıyor.

IMQS NEDİR?

IMQS (International Media Quality Standards, Türkçe: Uluslararası Medya Kalite Standartları) Organizasyonu; medya alanında kalite, eğitim ve yönetim standartlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmek üzerine kuruldu. Dünya genelinde başta medya kuruluşları olmak üzere şirketlere ve sektör profesyonellerine hizmet vermesi amaçlanmaktadır. IMQS aynı zamanda medya kuruluşlarına uluslararası geçerliliği olan IMQS sertifikası sunmaktadır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021