SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Belisırma ve Ihlara Vadisinde Atlı Jandarma Timleri ilgi topluyor

Belisırma ve Ihlara Vadisinde Atlı Jandarma Timleri ilgi topluyor

A - +

Ana Manşet - 08.08.2022 - 17:05

Belisırma ve Ihlara Vadisinde Atlı Jandarma Timleri ilgi topluyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timlerimiz, araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine devam etmektedir.

Atlı Jandarma Timlerimiz, bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, vatandaşlarımıza çeşitli konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunmuştur. Atlı Jandarma Timlerimiz yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmüştür.

Tarihi ve kültürel alanlarımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021