SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Belediye-İş Sendikası işçilere umut olmaya devam ediyor

Belediye-İş Sendikası işçilere umut olmaya devam ediyor

A - +

Yerel Haberler - 20.02.2021 - 19:56

Belediye-İş Sendikası işçilere umut olmaya devam ediyor

Belediye-İş Sendikası ile Kiledere Belediyesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

 

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Kiledere Belediye Başkanı İsmail Tereci, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Kiledere Belediye Meclis Üyeleri İlkay Akyüz, Sinan Sarıtaş, İkrami Akkaş, Şakir Turan ve Sendika Temsilcisi Bülent Akyüz katılarak işçilerin mutluluğuna ortak oldu.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, yaptığı toplu iş sözleşmesi ile işçilerin yüzünü bir kez daha güldürdü. Her geçen gün gücüne güç katarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden, bölgede büyük hakimiyet sağlayan Başkan Karaca son olarak Kiledere Belediyesi ile 2 yıllık toplu iş sözleşmesine imza attı. Başkan Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza atmış bulunmaktayız. Yapılan 2 yıllık sözleşme ile işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapılmıştır. İşçilerimizin alın teri kutsaldır. Bizler için emek en yüce değer ve yaşamın en önemli parçasıdır. Toplu iş sözleşmemizdeki amacımız, insanca yaşanabilir bir ücret almaktır. Sendika olarak işçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarını savunmak ve hakkı olanı almak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Toplu iş sözleşmesi süresince sendikaya, emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı Kiledere Belediye Başkanımız Sayın İsmail Tereci’ye teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Başkan Tereci konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “Gecesini gündüzüne katarak büyük bir eforla çalışan emekçilerimizin emeklerinin karşılığını almalarını temin etmek amacıyla imzaladığımız sözleşme; mali, sosyal haklar ve ücret iyileştirmelerini içermektedir. Belediye olarak her zaman emekçilerimizin alın terinin karşılığını eksiksiz vermenin düşüncesi içinde olduk. İşçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Görüşmeler sırasında belirlediğimiz oran, belediyemizin imkânları dâhilindeki en üst orandır. İşçi kardeşlerimiz için iyi bir kazanım olduğu kanaatindeyim. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi sözleşmelere imza atarız. Toplu iş sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021