SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Başkan Adayı Dinçer, “Gönül Belediyeciliği Yapacağız”

Belediye Başkan Adayı Dinçer, “Gönül Belediyeciliği Yapacağız”

A - +

Aksaray Haberleri - 29.12.2018 - 12:43

Belediye Başkan Adayı Dinçer, “Gönül Belediyeciliği Yapacağız”

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Gönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık. Yaptığımız her işle hemşehrilerimizin gönlüne dokunan, yaşadığımız şehri sanatıyla, kültürüyle, sporuyla, doğasıyla, tarihiyle ön plana çıkaran, sosyal belediyeciliği daha da yaygınlaştıran, adaletli ve hakkaniyetli gönül belediyeciliği hedefliyoruz.” dedi.

Seçim kampanyası çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Evren Dinçer, Aksaray Belediye Başkan adayı olarak çıktığı bu yolda şehrin emanetini hakkıyla teslim edeceklerini söyledi.

Görev nasip olursa hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını, önceliğin otopark ve trafik sorununu aşmaya, şehrin imarını ve görüntüsünü güzelleştirmeye, insan yetiştiren ve eğiten projelere ağırlık vermeye yönelik olacağını ifade eden Başkan adayı Dinçer; başarılarla dolu eğitim hayatında elde ettiği bilgi ve birikimi Aksaray’ı daha ileriye taşımak için kullanacağını aktardı.

Dinçer, “Aksaray’ımızı daha da ileriye taşımak, hizmet kervanına hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştıracak, zaman tasarrufu ve maddi kazanım sağlayacak uygulamaları hayata geçireceğiz. Belediyecilik yanında; engelli kardeşlerimizle, gençlerle ve kadınlarla ilgili çok önemli projelerimiz var. Aksaray olarak kültür ve turizm projelerimizle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Ayrıca, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için yeni projelerimiz var. Aksaray Belediyesi olarak şehrin tüm paydaşlarıyla ve hemşehrilerimizle el ele vererek istişareyi esas alan bir anlayışla yeni projelerimizle Aksaray’ın 2023 hedeflerine varmasının ötesinde 10 yılını, 20 yılını, 50 yılını planlayarak geleceğe birlikte taşıyacağız.” dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021