SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı’dan Hastalara Anlamlı Ziyaret

Başkan Yazgı’dan Hastalara Anlamlı Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 12:09

Başkan Yazgı’dan Hastalara Anlamlı Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, göreve geldiği günden beri Aksaraylı vatandaşları iyi günlerinde ve kötü günlerinde yalnız bırakmıyor.

Başkan Yazgı, Aksaray Devlet Hastanesi’nde ve Acil Serviste yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hasta vatandaşları odalarında tek tek ziyaret eden Başkan Yazgı “Geçmiş olsun. Allah’ım acil şifalar versin” diyerek temennide bulundu. Daha sonra acil servise geçen Başkan Yazgı, burada tedavi olan hastaları da ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Devlet Hastanesine gelerek bütün hastaları ziyaret etmesi, hasta yakınları tarafından takdirle karşılandı.

Hasta yakınları “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Hastalarımızı ve bizleri ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Bizlere moral verdi. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı Başkanımıza Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021