SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Polis Haftası Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Başkan Yazgı, Polis Haftası Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.04.2015 - 14:09

Başkan Yazgı, Polis Haftası Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170’inci yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı. Yazgı mesajında, “Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu insanlar, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir. Şanlı mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine verilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren Polis Teşkilatımız, 170 yıldır aziz milletimizin gönlünde taht kurmanın da haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Emniyet mensuplarımız, halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için, profesyonel bir yaklaşım sergileyerek, hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, hassasiyetle hareket edeceklerinden millet olarak şüphemiz yoktur.

Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıl Dönümü’nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021