SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, “Gazeteci Toplumun Aynasıdır”

Başkan Yazgı, “Gazeteci Toplumun Aynasıdır”

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2015 - 14:37

Başkan Yazgı, “Gazeteci Toplumun Aynasıdır”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) iadeyi ziyarette bulunuyor.

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gazetecilik mesleğinin meşakkatli bir o kadarda fedakârlık isteyen bir meslek kolu olduğunun altını çizdi. Gazetelerin toplumu bilgilendirme de önemli bir rol üstelediğine dikkat çeken Başkan Yazgı “Gazeteci toplumun aynasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar, Aksaray’da ki basın mensupları olarak belediye ile sürekli iç içe görev yaptıklarını söyledi. Halkın nazarında Belediye çalışmalarının olumlu etkiler bıraktığını belirten Acar, “Başkanım geçtiğimiz yıl göreve çok hızlı başladınız. Yani bir gazeteci olarak belediyenin hızına yetişmekte zaman zaman zorlandığımı ifade etmek isterim. İzlediğiniz bu çalışma politikasıyla çıtayı oldukça yükselttiniz. Halkın nazarında da çok güzel izleminiz var. Vatandaşın beklentilerini boşa çıkarmamak için sizden aynı hızda çalışma bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette, cemiyete kayıtlı yerel ve ulusal medya kuruluş temsilcileri buluşan Başkan Yazgı, gazetecilerle bir süre sohbet ederken, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021