SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Bayan Sporcuların Kadınlar Günü’nü Kutladı

Başkan Yazgı, Bayan Sporcuların Kadınlar Günü’nü Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.03.2015 - 14:58

Başkan Yazgı, Bayan Sporcuların Kadınlar Günü’nü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, katıldığı spor müsabakasında bayan sporculara ve bayan taraftarlara karanfil verip, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve spor müsabakalarında bir ilki daha gerçekleştirdi.

SPOR SAHALARINDA BİR İLK YAŞANDI

Dağılgan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan Bayanlar 1.Lig Hentbol müsabakasında Aksaray Belediye Spor Bayan Hentbol Takımı ile Bursa Osmangazi Belediye Spor takımları karşı karşıya geldi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda bayan taraftarında izlediği karşılaşma, ÇAY TV tarafından canlı yayınlandı.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen Bayanlar Hentbol karşılamasının ilk devresi 15-15 berabere sonuçlandı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, karşılaşmanın devre arasında sahaya inerek, Aksaray Belediye Spor Bayan Hentbol Takımı ile Bursa Osmangazi Belediye Spor takımındaki bayan sporculara, saha içinde görevli bayan sağlık görevlilerine karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Yazgı türbinlerdeki bayan izleyicileri de unutmadı onlara da çiçek verip Kadınlar Günü’nü kutladı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın spor sahalarında yaptığı Kadınlar Günü jesti, bayan sporcular ve izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Bu arada Aksaray Belediye Spor Bayan Hentbol Takımı ile Bursa Osmangazi Belediye Spor takımları arasında oynanan karşılaşma konuk takımın 28-34 üstünlüğü ile sona erdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı her iki takımın sporcularını ve teknik heyetleri ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021