
ELAZIĞ/BHA
Türk Büro-Sen Elazığ Şube Başkanı Ahmet Fethi Kalkan, gerçekleştirilen yetki tespit çalışmaları sonucunda Elazığ’da birçok önemli kamu kurumunda yetkili sendika olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
“Hiçbir zaman koltuk hesabı yapan bir sendikacılık anlayışının içinde olmadık”
TBS Elazığ Şube Başkanı Kalkan yaptığı açıklamada, çalışanların güveni ve desteğiyle sendikal mücadelelerini büyüterek sürdürdüklerini belirterek, “Uzun süredir büyük bir emek, kararlılık ve inançla sürdürdüğümüz sendikal mücadelemizin neticesinde, Türk Büro-Sen Elazığ il genelinde yetkili sendika olmayı başarmıştır. Kamu çalışanlarımızın iradesi açık bir şekilde ortaya çıkmış; sendikamız 1359 üyeye ulaşırken, diğer sendika 756 üyede kalmıştır. Ortaya çıkan bu büyük fark, çalışanlarımızın artık kimin gerçekten sahada olduğunu, kimin çalışanların sorunlarına samimiyetle sahip çıktığını net şekilde gördüğünün göstergesidir. Bu başarı tesadüf değildir. Yıllardır doğruları söylemekten çekinmeyen, üyelerinin hakkını her platformda savunan, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman çalışanların yanında duran bir anlayışın sonucudur. Bugün Elazığ’da kamu çalışanları tercihlerini net biçimde ortaya koymuş; baskıya değil mücadeleye, algıya değil samimiyete destek vermiştir. Biz hiçbir zaman koltuk hesabı yapan bir sendikacılık anlayışının içinde olmadık. Makamların değil, memurun yanında durduk. Kamu çalışanlarının ekonomik kayıplarını, tayin sorunlarını, özlük haklarını ve çalışma şartlarını sürekli gündeme taşıdık. İşte bugün alınan sonuç da bunun karşılığı olmuştur. Üye sayılarındaki bu ciddi fark, çalışanların sendikamıza duyduğu güvenin en güçlü göstergelerinden biridir. Yetki bizim için sadece bir unvan değildir; omuzlarımızdaki sorumluluğun daha da büyümesidir. Bundan sonra da kamu çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini korumak adına mücadelemizi daha güçlü şekilde sürdüreceğiz. Hiç kimsenin sesi kısılmayacak, hiçbir çalışan kendisini yalnız hissetmeyecektir. Türk Büro-Sen olarak her zaman sahada, çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu büyük başarıda emeği bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza, iş yeri temsilcilerimize, gece gündüz demeden çalışan dava arkadaşlarımıza ve en önemlisi bizlere güvenerek destek veren tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Elazığ’da artık çalışanların sesi daha güçlü çıkacak, emek daha güçlü temsil edilecektir” ifadelerini kullandı.
TBS İL GENELİNDE YETKİLİ SENDİKA OLDU!
Açıklanan yetki tespit çalışmaları sonuçlarına göre Türk Büro Sen Sendikası; Elazığ genelinde 1359 üye ile yetkili sendika oldu.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
23 Mayıs 2026 Ağrı’da “Vakti Kuşanmak” sergisine ilgi
23 Mayıs 2026 Taşmağazaları’nda geleceğe uzanacak proje
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
