SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Başkan Dinçer, “Halkımızı Yönetime Dahil Ediyoruz”

Başkan Dinçer, “Halkımızı Yönetime Dahil Ediyoruz”

A - +

Ana Manşet - 08.09.2022 - 11:57

Başkan Dinçer, “Halkımızı Yönetime Dahil Ediyoruz”

Göreve geldiği andan itibaren birçok mahallede ‘Mahalle Meclisi’ toplantısına katılan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Somuncu Baba Mahallesi sakinleriyle Mahalle Meclisi Buluşmasında bir araya geldi. Toplantıya Başkan Dinçer ile birlikte yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için mahalle meclis buluşması geleneğini sürdürüyor. Daha öncede Aksaray Belediyesi tarafından birçok mahallede gerçekleşen mahalle meclis buluşmalarında binlerce vatandaşı dinleyen Belediye Başkanı Dinçer, Somuncu Baba Mahallesi sakinleri de dinledi.

Somuncu Baba Mahallesi Özel İdare Ortaokulu bahçesinde yapılan Mahalle Meclisi Buluşmasında vatandaşlar, istek ve taleplerini doğrudan Başkan Dinçer’e iletti. Başkan Dinçer ise vatandaşların istek ve taleplerini not alarak, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Başkan Dinçer, buluşma toplantısında belediye tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Aksaray Belediyesi’nin şehir genelinde altyapıda olduğu kadar üstyapıda geniş kapsamlı işler yürüttüğünü belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

Mahalle Meclisi Buluşmalarında vatandaşları bire bir dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Mahalle Buluşmaları toplantısı vesilesi ile sizleri dinliyor, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Biz mahallelerimize yapacağımız her hizmeti, vatandaşlarımızın beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Şuan burada gerçekleştiğimiz mahalle toplantısında gerekli notları aldık. Hizmetlerimizin icrasını bu veriler ışığında gerçekleştireceğiz.” dedi.

Somuncu Baba Mahalle Muhtarı Adem Öztaş, mahalle sakinleri adına söz alarak kendilerini dinleyen Başkan Dinçer’e teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021