SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Başkan Dinçer AK Parti Teşkilatları İle Birlikte Esnafları Ziyaret Etti

Başkan Dinçer AK Parti Teşkilatları İle Birlikte Esnafları Ziyaret Etti

A - +

Ana Manşet - 03.02.2023 - 11:08

Başkan Dinçer AK Parti Teşkilatları İle Birlikte Esnafları Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki Ak Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu ve beraberindeki Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Toplumun her kesiminden vatandaşlarla sık sık biraraya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her hafta düzenli hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çarşı merkezde faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Dinçer, esnaflarla uzun uzun sohbet etti. Esnaflara Aksaray’da hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, devam eden projeler içinde esnafların görüş ve önerilerini aldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar istek ve taleplerini dile getirdiler. Esnaflar, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in sık sık kendilerini ziyaret ettiğini ve şehirde gerçekleştirmek istediği çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduğunu ifade ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021