SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Altınsoy Gönüllere Dokundu

Başkan Altınsoy Gönüllere Dokundu

A - +

Aksaray Haberleri - 30.07.2019 - 10:43

Başkan Altınsoy Gönüllere Dokundu

Esnafları ziyaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, istek ve talepleri dinleyerek sohbet etti.

Her fırsatta Aksaray halkı ile bir arada olmaya gayret ettiklerini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 18 yıllık AK Parti iktidarındaki artan başarı ivmesinde hizmetlerin yanı sıra sahadaki tevazu, samimiyet ve gayretli çalışmaların etkili olduğunu kaydetti.

Her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduklarını aktaran Başkan Altınsoy, “Halkın arasında, halkımızla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de vatandaşımızın taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerde esnafın yakın ilgisi ile karşılaşıyoruz. AK Parti Aksaray İl Teşkilatı olarak halkımızın talep ve isteklerini dinleyip, çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Esnafımızın gösterdiği yakın ilgi ve teveccüh bizlere enerji veriyor. Halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. İlimiz, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Türkiye, AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi.”

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da Başkan Altınsoy’a teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021