SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Başkan Adayı Öztürk’ten Kongreye Davet

Başkan Adayı Öztürk’ten Kongreye Davet

A - +

Ana Manşet - 20.02.2021 - 20:34

Başkan Adayı Öztürk’ten Kongreye Davet

AK Parti Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, 22 Şubat Pazartesi günü Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyulacak olan kongreye, delegelerin yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu ve misafir davet edildi.

Kongrenin yapılacağı Aksaray Kültür Merkezinde tüm hazırlıklar titizlikle devam ederken tek listeyle seçme katılacak olan İl Gençlik Kolları Başkan adayı Av. Şükrü Öztürk, katılım için özellikle gençlere çağrıda bulunarak, “AK Parti 6. Olağan İl Gençlik Kolları kongremize Aksaray’ımızdaki genç kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm halkımız davetlidir. 22 Şubat Pazartesi günü saat 13:00’da Aksaray Kültür Merkezi’nde, büyük bir heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştireceğimiz kongremizin şehrimiz gençliğine hayırlı olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021