Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » BASİAD Resmi Törenle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

BASİAD Resmi Törenle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

A - +

Yerel Haberler - 20.11.2021 - 14:36

BASİAD Resmi Törenle Anıtkabir’i Ziyaret Etti

BASİAD Resmi Törenle Anıtkabir’i Ziyaret Etti, Balıkesir Milletvekilleri İle Bir Araya Geldi.

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği; 17-18 Kasım 2021 tarihlerinde 2 günlük Ankara temaslarını gerçekleştirdi. Anıtkabir’e resmi ziyaret yaptı. Balıkesir Milletvekilleri ile bir araya gelerek Balıkesir ile ilgili konuları ele aldı.

20 Kasım 2021 – Balıkesir / BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü Anıtkabir’i resmi tören ile ziyaret etti. 18 Kasım 2021 Perşembe günü Ankara’da çalışma yemeğinde Balıkesir Milletvekilleri ile bir araya geldi.

BASİAD 17 Kasım 2021 Çarşamba günü Anıtkabir’i resmi tören ile ziyaret etti. Tören 14:50’de tören alanında toplanan BASİAD Yönetim Kurulu’nun askerlerin taşıdığı BASİAD Çelengi eşliğinde Mozoleye gidilmesi ve Çelengin Mozoleye konulması ile başladı. Çelengin konmasının ardından; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Tören; BASİAD Başkanı Ümit Baysal’ın Anıtkabir Özel Defterine BASİAD Heyeti adına duygu ve düşüncelerini yazarak imzalaması ile sona erdi.

Temasların 2. Günü olan 18 Kasım 2021 Perşembe günü BASİAD Yönetimi Balıkesir Milletvekilleri ile öğle çalışma yemeğinde bir araya geldiler. Saat 13:00’da başlayan program 16:00’da sona erdi.

Programa Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Ahmet Akın, Belgin Uygur, Ensar Aytekin, Fikret Şahin, İsmail Ok, Pakize Mutlu Aydemir katılım sağladılar. Toplantı sonrası BASİAD adına Milletvekillerinize “Balıkesir İş Dünyasının Beklentileri ve Balıkesir’in Sorunları Raporu” verildi.

Toplantıda;

Bölgesel Teşvik, Devlet Destekleri, Yeşil Dönüşüm, KDV Alacakları, KGF Kredileri, Hammadde, Lojistik, Enerji Fiyat Artışları, Balıkesir’in Genç İstihdamı, Küçük Sanayi, İnşaat, Ticaret, Şehir İçi Ulaşım, Tarım, Çevre ve Madencilik konu başlıkları ile görüşmeler yapıldı.

Toplantı sonunda BASİAD Yönetiminin çeşitli aralıklarla Balıkesir Milletvekilleri ile ilgili konu başlıklarında ve Balıkesir’in sorunlarının çözümü konuları için dönem dönem bir araya gelerek çalışma yapılması konusunda mutabık kalındı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021