AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu’nun TBMM’de gündeme getirdiği iddialara ilişkin sert açıklamalarda bulundu.
Şansi, yaptığı yazılı açıklamada Oduncu’nun Batman’a yönelik eleştirilerini “samimiyetsiz” olarak değerlendirdi. DEM Parti milletvekilinin yıllardır Batman’dan seçildiğini hatırlatan Şansi, kent adına somut bir hizmet ortaya konulmadığını savundu.
Açıklamasında, “Batman’a kazandırılmış somut bir eser, elle tutulur bir hizmet, kalıcı bir yatırım ortaya koymadan yapılan açıklamalar hakikatten uzak bir gündem üretme çabasından öteye geçmez” ifadelerine yer veren Şansi, hizmet üretmeyenlerin algı ve itham siyasetine yöneldiğini öne sürdü.
Şansi, aylar önce gündeme gelen konuların yeniden kamuoyuna taşındığını belirterek, bunun Batman’a katkı sunmadığını ifade etti. Batman halkının artık “laf değil icraat” istediğini kaydeden Şansi, halktan uzak bir siyaset anlayışının şehirde karşılık bulmadığını söyledi.
AK Parti İl Başkanı Şansi açıklamasının sonunda, siyasetin sorumluluk makamı olduğunu vurgulayarak, Batman’ın artık boş söylemlere değil gerçek hizmetlere baktığını dile getirdi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
15 Mayıs 2026 ABD Başkanı Trump’tan Çin mesajı
15 Mayıs 2026 Yaşlılara Dijital İmkanlar Artırılacak
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
