SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dünya » Bandırma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı

Bandırma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı

A - +

Dünya - 31.07.2018 - 11:14

Bandırma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı

Bandırma 25 Ünit Ağız Diş Sağlığı Merkezimizin temel atma töreni 30.07.2018 tarihinde Saat 14.00’ da mevcut Ağız Diş Sağlığı Merkezimizin yanına inşa edilmek üzere temeli atımı düzenlenen törenle gerçekleşmiştir. Törene Balıkesir Valisi Sn. Ersin YAZICI Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Zekai KAFAOĞLU Milletvekilleri Sn. Yavuz SUBAŞI, Mv.Sn. Mustafa CANBEY, Mv.Sn. Belgin UYGUR ve çok sayıda ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşmiştir.

Binamız hakkında;

Merkezimiz yeni hizmet binası 8.200.000 TL muayyen bedelle ihaleye verilerek 16 Şubat 2018 tarihinde yer teslimli yapılmıştır. İnşaatın teslim süresi 300 gündür. Yeni Bandırma ADSM hizmet binası 25 ünitli olup 30 ünit kapasitelidir. Bodrum kat dahil 5 katlı olarak yapılması planlanmaktadır. 3960 m² kapalı alana sahip binamız 1000 m² oturma alanına inşa edilecektir. Otopark ve çevre düzenlemeleriyle ile geniş ve açık alana sahip olacak hizmet binamızda ayrıca Çocuk Polikliniği, Protez ve Cerrahi Poliklinikleri bulunacak ve Acil Polikliniği ile 24 saat esasına göre hizmet verecektir.

Yeni 25 Ünitlik Bandırma Ağız Diş Sağlığı Merkezimizin Şubat – Mart 2019 tarihlerinde yeni hizmet binasında olması planlanmaktadır.

İlimize ve ilçemiz hayırlı olsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021