SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bakan Aşçı: “Bizi Hiç Kimse Bu Memleketten Gönderemez”

Bakan Aşçı: “Bizi Hiç Kimse Bu Memleketten Gönderemez”

A - +

Aksaray Haberleri - 06.09.2015 - 14:42

Bakan Aşçı: “Bizi Hiç Kimse Bu Memleketten Gönderemez”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde iki polisin şehit düştüğü haberinin ardından yaptığı açıklamada, “Şunu bilsinler ki, bin yıldır bu memlekette bu mücadele devam ediyor. Asla bu memleketten bizi bir yere gönderemeyecekler. Biz her zaman olduğu gibi her zorluğun üstesinden geleceğiz” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Aksaray’da memleketi Yeşilova beldesini ziyaret etti. Belde girişinde Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar tarafından karşılanan Aşçı, belediye binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye ziyareti çıkışında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polise roketatarlı saldırı sonucu iki polisin şehit düştüğünü belirten Aşçı, “Haberi yeni aldık. Dolayısı ile çok bir açıklama yapmayacağız. Onun üzüntüsündeyiz. Şunu bilsinler ki, bin yıldır bu memlekette bu mücadele devam ediyor. Asla bu memleketten bizi bir yere gönderemeyecekler. Biz her zaman olduğu gibi her zorluğun üstesinden geleceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu büyük millete yardım etsin. Onun için ben başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021