SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aydoğdu’nun Girişimleri Neticesinde Stadyuma Ek Ödenek Sağlandı

Aydoğdu’nun Girişimleri Neticesinde Stadyuma Ek Ödenek Sağlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.10.2019 - 14:27

Aydoğdu’nun Girişimleri Neticesinde Stadyuma Ek Ödenek Sağlandı

Dağılgan Stadyumunun yenilenmesi ve geliştirilmesi adına çalışmalara öncülük eden Milletvekili Sayın Cengiz Aydoğdu’nun yoğun gayretleri neticesinde stadyuma ayrılan ödeneğe ilave olarak 1,5 milyon Türk Lirası ek ödenek sağlandı.

Yapımı devam etmekte olan rüzgâr panelleri ve batı tribünün üzerine çatı yapımı gibi bir dizi çalışmaları içeren projeye katılımı sağlanan bu ilave 1,5 milyon Türk Lirası ödenekle birlikte Dağılgan Stadyumu’nun kale arkaları tribünleri üzerinin kapatılması sağlanmış olacak.

Konuya ve projenin detaylarına ilişkin bilgi alan Cengiz Aydoğdu, “Temin edilen ilave ödenekle batı ve kale arkaları tribünlerinin üzerlerini kapatmış oluyoruz. Böylece Aksaray, Futbol Federasyonu standartlarında bir tesise kavuşuyor. Hedefimiz tabii ki Aksaray’ımıza yaraşır yeni bir stadyum inşa edebilmek ve bu doğrulta çalışmaya devam etmek” dedi.

Projelere ve çalışmalara yaklaşımları ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu’na, Bakan Yardımcılarına ve Genel Müdür Ahmet Dilsiz’e teşekkürlerini dile getiren Aydoğdu, “Şehrimize, futbolcularımıza ve futbol severlerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021