SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ATSO Nefes Kredisi Başvuruları Pazartesi Başlıyor

ATSO Nefes Kredisi Başvuruları Pazartesi Başlıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 31.03.2018 - 13:04

ATSO Nefes Kredisi Başvuruları Pazartesi Başlıyor

2018 yılını kapsayacak Nefes Kredisi İmza Töreni ve Tanıtım Toplantısı, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankalarının genel müdürlerinin katılımlarıyla İzmir’de gerçekleştirilirken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik olarak Nefes Kredisi verilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Başbakanlık arasında yapılan protokol kapsamında Konu ile ilgili olarak açıklama yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “Geçtiğimiz yıl içerisinde üyelerimize can suyu olan Nefes kredimizi üyelerimize dağıttık.

10 Milyon TL’ye yakın verdiğimiz Nefes kredisi zor durumda olan üyelerimizin işlerine kolaylık sağlamış dar boğazdan çıkmalarına ve yeniden işlerini yükseltmelerine neden olmuştur. Bu durumda bizleri son derece mutlu etmekle beraber üyelerimizin de ihtiyaçlarını gidermiştir.

Nefes Kredisi ülkemiz genelinde ki 365 Oda ve Borsa tarafından uygulanması üyeler tarafından takdir edilmiştir ve 2018 yılında da yeniden bu projenin yapılması istenmiştir. Bizlerde üyelerimiz adına TOBB Başkanımıza mesajımızı ilettik onunda çalışmaları neticesinde Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası, Ziraat Katılım,Vakıfbank, Vakıf Katılım Denizbank, Halkbank’a başvurular yapılabilir. Şehrimize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021