SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Etlik Oldu

ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Etlik Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 05.03.2019 - 10:37

ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Etlik Oldu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığında değişikliğe gidildi.

Meclis Başkan Yardımcısı Musa Akoda’nın Yönetim Kurulu üyeliğine geçmesi ile birlikte boşalan Meclis Başkanlık görevine ATSO Meclis Üyelerinin oyları ile Uğur Etlik seçildi.

ATSO Meclis Salonunda yapılan seçim sonucunda açıklama yapan ve üyeleri en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmalar yapacağının altını çizen Uğur Etlik, yaptığı açıklama da; “ATSO Meclis Üyelerimizin takdiri ile Meclisimizin Başkan Yardımcılığı görevine geldim. Bundan sonra ki süre zarfında Aksaray iş dünyamıza katkı sağlamak, sanayimizi her sektörde ileriye taşımak adına birlikte çalışarak çok daha iyi yerlere getirmek adına mücadele edeceğiz. Meclisimizdeki üyelerimizin tamamı bugün şehrimiz iş dünyasına katkı vermek, üyelerimizin isteklerini ve verdiği güvenleri boşa çıkarmamak adına çalışmalar yapmaktadır. Ortak Akılla hareket ettiğimiz ATSO Meclisimizde gayemiz vizyonumuz doğrultusunda Anadolu Sanayi Şehrini Aksaray’da inşa etmektir. Bu dakikadan sonra üzerimdeki görevimin ne denli önemli olduğunu bilerek çalışmalar yapacağımın bilinmesini istiyorum. Aksaray için çalışacak ve iş dünyamız için hareket edeceğimi belirterek oy veren, vermeyen tüm Meclis Üyelerimiz teşekkür ediyorum” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021