SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » ATSO Başkanı Göktaş, 98 Yıllık Oda Tarihinde Rekor Projeler Yapıldı

ATSO Başkanı Göktaş, 98 Yıllık Oda Tarihinde Rekor Projeler Yapıldı

A - +

Ana Manşet - 16.08.2022 - 10:34

ATSO Başkanı Göktaş, 98 Yıllık Oda Tarihinde Rekor Projeler Yapıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, 98 Yıllık ATSO tarihinde son 4,5 yılda rekorlar kırıldığının altını çizerek, yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

2018 yılında göreve geldiklerini ve yaklaşık 4,5 yıldır görev aldıkları süre içerisinde dev projeleri tamamladıklarını belirten ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da ” 1924 yılında kurulan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının 98 Yıllık tarihine baktığımızda yüzlerce projeler yapılmıştır. 2018 Yılında Üyelerimizin takdiri ile Yönetim Kuruluna gelen ekibimiz ise 4,5 yılda Şehrimize ve Odamıza Dev projeleri kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Ortaköy, Eskil, Sultanhanı Organize Sanayi Bölgelerimiz, Tarıma Dayalı Jeotermal Organize Sanayi Bölgesi, Güneş Enerjisi İhtisas Organize Sanayi Bölgelerimiz Aksaray’ımızın gelecek 100 yılına bedel projelerdir. Bu projelerimiz şehrimizin marka şehir ve Sanayi kenti olmasında başrol oynamaktadır. Odamız ve üyelerimiz için kazandırdığımız projelere baktığımızda artık kendi elektriğini kendisi üreten bir Sivil Toplum Kuruluşuyuz. Oda hizmet binamızın arka kısmındaki otopark alanına kurduğumuz güneş enerjisi elektrik üretim tesisi ile artık elektriğimizi kendimiz üretiyoruz. Ayrıca Aksaray tarihinde ilk olan güneş enerjisi elektrikli araç şarj istasyonumuzu da burada üyelerimizin hizmetine sunduk. İhracat destek ofisimizi hayata geçirerek, üyelerimize dış ticarete dair tüm bilgi ve desteği veriyoruz. Proje, Danışmanlık ve Destek Ofisimizle üyelerimize hibe ve destekler alanında ücretsiz hizmet veriyoruz. Meslek komiteleri birimi kurarak sektörlerin mutfağı olan meslek komitelerimizi daha aktif çalışmalarına olanak sağlıyor ve oradan aldığımız talepler ve projelerle odamıza ve şehrimize katkılar sunuyoruz. Hukuk alanında geleceğin projesi olarak görülen tahkim ve arabuluculuk merkezimizi odamızda kurduk ve bu birimimize alanında uzman avukat istihdam ederek üyelerimize bu noktada ücretsiz destek sağlıyoruz. Mesleki Yeterlilik Birimini kurarak üyelerimizin bu noktada taleplerini yerine getiriyor ve belgelendirme işlemlerini yapıyoruz. Türk- Alman Ticaret Odasına üye olarak Almanya ile köprüler kuruyor ortak çalışmalar yürütüyoruz. Üye hizmet merkezimizi hayata geçirerek üyelerimizin işlemlerini ve taleplerini daha hızlı bir şekilde çözümlüyoruz. Ticari defterleri kuruluş işlemlerinde ücretsiz vererek üyelerimizi 750 TL gibi ilk maliyetlerinden kurtarıyoruz. Odamıza kazandırdığımız 2 Adet yeni toplantı salonumuzu hem üyelerimizin hem de şehrimizin kullanımına ücretsiz tahsis ediyoruz. Bu projelerimize ilaveten eğitim, seminer ve fuar alanında da onlarca projeyi hayata geçirmeye devam ediyoruz. 4,5 yıl önce kamuoyu ile paylaştığım tüm projeleri hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Allah’a şükürler olsun ki üyelerimize verdiğim tüm sözleri yerine getirerek 4.5 Yıllık görev süremizde 98 Yıllık oda tarihinin rekorlarını kırdık. Bundan sonraki süre zarfında da Şehrimize ve Üyelerimize en iyi şekilde hizmet vereceğimizi belirterek, dev projeleri hayata geçiren tüm ekibime ve bizlerden desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum ” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021