
İSTANBUL-BHA
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, suça sürüklenen çocuk E.Ç. hakkında “çocuğa karşı kasten öldürme”, “6136 sayılı yasaya muhalefet etme” ve “zincirleme şekilde silahla tehdit” suçlarından dava açıldı.
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, olayın 14 Ocak tarihinde İstanbul’un Güngören ilçesinde meydana geldiği hatırlatıldı. Soruşturma kapsamında elde edilen delillerin birlikte değerlendirilmesi sonucunda, E.Ç’nin Atlas Çağlayan’ı kesici-delici aletle göğüs bölgesinden yaraladığı tespit edildi. Adli Tıp Kurumu’nun otopsi raporuna göre, Atlas Çağlayan’ın ölümünün kot kesisi ve iç organ yaralanmasına bağlı gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği belirlendi.
Adli Tıp Kurumu tarafından düzenlenen raporda, 13 Nisan 2011 doğumlu E.Ç’nin işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama ve davranışlarını yönlendirme yeteneğinin yeterince gelişmiş olduğu ifade edildi. Ayrıca olayda kullanılan ve şüpheliye ait olduğu belirlenen bıçağın, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun kapsamında değerlendirildiği kaydedildi.
Soruşturma dosyasına olay anına ilişkin kamera görüntülerinin de dahil edildiği belirtilen açıklamada, tanık beyanlarına göre şüphelinin saldırı sırasında olay yerinde bulunan diğer çocuklara da bıçak doğrultarak tehditte bulunduğu aktarıldı. Bu kapsamda, tutuklu bulunan suça sürüklenen çocuk E.Ç. hakkında hazırlanan iddianamenin Bakırköy Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği ve kamu davasının açıldığı bildirildi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
19 Haziran 2026 Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinde son gün
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Milliler Paraguay karşılaşması için son hazırlıklarını tamamladı
0:00 Giresun’da sanat gecesi düzenledi
0:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu; Yeni metro hattı 31 Temmuza kadar ücretsiz
0:00 İstanbul merkezli sokak çetesi operasyonunda 32 şüpheliye işlem
0:00 Üniversite adayları sınav heyecanı yaşayacak: YKS başlıyor
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
