SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Atık malzemelerden hayranlık uyandıran kütüphane kurdular

Atık malzemelerden hayranlık uyandıran kütüphane kurdular

A - +

Ana Manşet - 31.05.2022 - 17:48

Atık malzemelerden hayranlık uyandıran kütüphane kurdular

AKSARAY –  75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri atık malzemeleri değerlendirerek okulun modern bir kütüphaneye kavuşmasını sağladı.

Eski bilgisayar kasaları, paletler, kablo makaraları, araba lastikleri eski ahşap mobilyaları değerlendirerek kitap raflarına, oturma alanlarına dönüştüren öğretmen ve öğrenciler içinde bulunmaktan büyük keyif aldıkları bir kütüphane yaptı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte öğretmen ve öğrenciler tarafından oluşturulan sıfır atık kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Zafer Topçu, kütüphanenin kurulumunda çalışan öğretmen ve öğrencilerle görüşen Vali Aydoğdu; kütüphaneye hayran kaldığını belirterek öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Vali Aydoğdu klasik bir kütüphane açılışı için geldiğini düşündüğünü ancak kullanılan malzemeler ve tasarımı ile ilgi çeken kütüphaneyi çok beğendiğini söyledi. Kütüphanede öğrencilerle satranç oynayan Vali Aydoğdu okul öğretmen ve öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021