SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ’nün Yeni Rektörü Şahin, Başkan Yazgı’yı Makamında Ziyaret Etti

ASÜ’nün Yeni Rektörü Şahin, Başkan Yazgı’yı Makamında Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 19.05.2015 - 13:12

ASÜ’nün Yeni Rektörü Şahin, Başkan Yazgı’yı Makamında Ziyaret Etti

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Yazgı “ Aksaray Üniversitesinin yeni Rektörü Sayın Yusuf Şahin hocamıza görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Üniversite ile Belediyemizin yapmış olduğu protokoller ve çalışmalar devam ediyor. Bundan sonrada inşallah Yusuf hocamla beraber Aksaray’ımızı daha iyi bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Allah utandırmasın. Allah yardımcısı olsun. Belediye olarak her zaman değerli hocamızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

Yeni Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise Başkan Yazgı ile 1,5 yıldır tanıştığını ifade ederek “ Bu işler olmasaydı da zaten beraber bir takım işler yapmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyorduk. İstişareler yapıyorduk. Aklımızın erdiği kadarıyla, dilimizin döndüğü kadarıyla bir şeyler söyledik. Bundan sonra beraber koşturacağız. Yükümüz çok ağır. Sorumluluğumuz daha fazla.” dedi

Şahin “Benim çalışmalarım şehirleşmeyle ilgili, başkanımızla güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Sorunlarımızı gerekiyorsa bir gün geleceğiz anlatacağız. Görev süremiz bittiğinde alnımızın akıyla bu işi tamamlamak istiyoruz. Allah utandıracak işler yaptırmasın.” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021