SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ’lü Öğrenciler Taşpınar Ortaokulu’na Kütüphane Kurdu

ASÜ’lü Öğrenciler Taşpınar Ortaokulu’na Kütüphane Kurdu

A - +

Aksaray Haberleri - 25.11.2016 - 9:45

ASÜ’lü Öğrenciler Taşpınar Ortaokulu’na Kütüphane Kurdu

Gelen bir mektup sonrası harekete geçen Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Edebiyat Kültür ve Sanat Topluluğu öğrencileri, Taşpınar Ortaokulu’na kütüphane kurdu.

Taşpınar Ortaokulu’ndan bir öğrencinin Topluluğa mektupla ulaşmasının ardından, ilk iş olarak kitap toplama stantları kuran ASÜ’lü öğrenciler, kitapların sergileneceği kitaplıklar için de çalışmalara başladı. Bu kapsamda Üniversite yönetiminden ve öğrencilerden destek alan Topluluk mensupları, kısa zamanda yüzlerce kitaplık bir koleksiyona ve kitapların sergilenebileceği kitaplıklara ulaştı. Taşpınar Ortaokulu yöneticileriyle de yapılan görüşmelerin ardından demonte halde bulunan kitaplıklar, Taşpınar Ortaokulu’nda belirlenen yere kuruldu ve kitaplar raflardaki yerini aldı. Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Altuğ, Topluluk Danışmanı Okutman Kudret Safa Gümüş ve Topluluk Başkanı Berat Ahmer, amaçlarının daha çok okuyan bir nesil yetişmesine katkı sunmak olduğunu belirttiler.

Topluluk Başkanı Berat Ahmer, Rektörlük başta olmak üzere, kendilerine bu çalışmayı gerçekleştirme noktasında yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021