SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğitim » ASÜ Mühendislik Fakültesi Akademisyenleriyle Buluştu

ASÜ Mühendislik Fakültesi Akademisyenleriyle Buluştu

A - +

Eğitim - 15.11.2021 - 8:28

ASÜ Mühendislik Fakültesi Akademisyenleriyle Buluştu

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) akademik, kültürel ve sanatsal derinleşme çalışmalarının ivmesinin arttığı bir sürecin yaşandığını, Salgın koşullarına rağmen bu süreci en verimli şekilde geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanlarının katıldığı istişare toplantısında konuşan Rektör Şahin, Salgın gibi, dünyanın her yerini etkisi altına alan ciddi bir sürecin içinden geçilmekte olduğunu belirterek, bu süreci en iyi biçimde yönetmeye çalıştıklarını vurguladı. Kısıtlama kararlarının alındığı ilk günden bu yana ASÜ’deki işlerin aksamaması ve eğitim-öğretimin en ideal şekilde sürmesi için yoğun biçimde çalıştıklarını ileten Şahin, “Sürece çok kısa bir süre içinde adapte olduk. Bu noktada herkesin çok ciddi emekleri var ve tüm çalışma arkadaşlarımıza bir kere daha çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de bu noktada bizlere destek oldu. Onlara da çok teşekkür ediyoruz” dedi. ASÜ’de bu süreç içerisinde ve daha evvelinden çok önemli çalışmalar yapıldığını anımsatan Rektör Şahin, şöyle devam etti: “Kaba işçilik dönemi diye adlandırabileceğimiz fiziki yapılanma sürecini geride bıraktık. Artık ince işçilik diyebileceğimiz, akademik, kültürel ve sanatsal derinleşme sürecinin içindeyiz. Bu çalışmalar elbette daha evvel de yapılıyordu, ancak yeni dönemimizde yoğunluk arttı ve artmaya devam ediyor. Üniversiteleri üniversite yapan değerlere daha çok enerji harcadığımız bir ortalamadayız.” Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Şafak’ın genel değerlendirmesinin ardından akademisyenler, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Toplantı, süren, tamamlanan ve planlanan projeler, eğitim-öğretim faaliyetleri, beklentiler ve sorunlara çözüm önerileri eksenli fikir alışverişleriyle tamamlandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021